
Meist
"Meat&Wine" on esmaklassiline liharestoran, mille loomingulises koogis valmivad ainulaadse tehnoloogia abil parimad liharoad.
Nautige ehtsat liha maitset liharestoranis „Meat&Wine“. Liha on meie kirg ja elu. Meie hubane restoran pakub parimat liha- ja veinivalikut.
Restorani interjoor on meeldivalt lihtne ja praktiline.
See on toeliste lihasoprade restoran. Meie toit on lihtne. Kasutame toidu valmistamisel ainult varsket toorainet ning tagame erakordse maitseelamuse. Meie teenindus on alati sobralik ja professionaalne.
Restorani „Meat&Wine“ odusas atmosfaaris voite veeta rahulikult toopaeva loppu voi loogastuda koos sopradega.
Erilist tahelepanu pooratakse meie restoranis liha valmistamisviisile. Meie peakokk pakub kulalistele rikkalikku lihavalikut ning soovitab iga roa puhul sobivaimat kupsusastet.
Koik liharoad valmistatakse Josperi ahjus looduslikul puusoel, mis annab lihale ainulaadse maitse ning sailitab selle mahlakuse, vitamiinid ja mineraalid. Restoranis „Meat&Wine“ pakutakse ainult kvaliteetset importliha.
Ribeye, Chateaubriand, Porterhouse ja sisefilee on klassikalised road, mis valmistatakse looduslikul puusoel temperatuuril +300 °C. Meie veinikaardilt leiate igale roale vaarilise kaaslase.
Veiseliha steik ei ole odav roog, kuna selle valmistamiseks kasutatav liha voetakse vasikarumbi parimatest osadest. Tervest vasikast sobib steigi valmistamiseks ainult 7-10% lihast.