
Mis on Josper?
Josper on grilli ja ahju harmooniline kooslus ühes tootes. Ahju kasutatakse ja hinnatakse kõrgelt nii nõudlikus hotellide, restoranide ja kohvikute segmendis kui ka steikhausides, brasseriides, tapasebaarides, bistroodes, traditsioonilise ja kõrgetasemelise köögiga restoranides …
- Kütmiseks kasutatakse 100% puusütt.
- Ainulaadse konstruktsiooniga suletud söepann.
- Erinevad küpsetusastmed.
- Temperatuuri reguleerimine tõmbesüsteemi abil.
- OPTIMAALSED TULEMUSED MIS TAHES TOITUDE VALMISTAMISEL: kõrge töötemperatuur võimaldab hautada ja praadida, ilma et peaks kartma üleküpsemist.
- ESMAKLASSILINE GRILLIMISKVALITEET: puusöel valmistatud toidud saavad kordumatu hõrgu maitse, säilib roogade ainulaadne tekstuur ja mahlasus.
- KIIRUS: valmistamisaeg on 35% lühem kui lahtisel grillil.
- KAKS ÜHES: ahi ja grill ühes tootes.
- VÄHEM LAHTIST TULD, mis hoiab ära valmiva roa ärakuivamise ja kõrbemise.
TÕESTATUD KVALITEET
Kvaliteetne toode saavutati eriala traditsioonide ja uusimate tehnoloogiate ühendamise tulemusel tootmisprotsessis. Ahju tootmisel kasutatakse parimaid kõrgtehnoloogilise terase sorte, mille on välja töötanud Josperi spetsialistid. Tänu sellele võib seade töötada pidevalt keskmiselt 300–350 ºC temperatuuril. Toodangu kvaliteeti kinnitavad erinevad sertifikaadid (CE, ETL, ГОСТ, TR jne). Josperi seadmete valmistamisel järgitakse kõige rangemaid ohutuse-, hügieeni- ja keskkonnakaitsenõudeid.